İstanbul'da çaldırdı Bitlis'ten geldi

Benzerine ancak filmlerde rastlanabilecek olay, Bitlis'in Tatvan ilçesinde ikamet eden Ferhan Çelebi'nin başına geldi. Yaklaşık bir ay önce hastası için İstanbul'a giden Ferhan Çelebi, İstanbul'un en işlek yerlerinden Karaköy'de bir yer altı çarşısından g

İstanbul'da çaldırdı Bitlis'ten geldi

Benzerine ancak filmlerde rastlanabilecek olay, Bitlis'in Tatvan ilçesinde ikamet eden Ferhan Çelebi'nin başına geldi. Yaklaşık bir ay önce hastası için İstanbul'a giden Ferhan Çelebi, İstanbul'un en işlek yerlerinden Karaköy'de bir yer altı çarşısından geçerken içerisinde kredi kartları ve nakit parasının bulunduğu cüzdanını çaldırdı.

Cüzdanını çaldırdığını fark eden Çelebi, bulunmasından ümidini kesip Bitlis'e döndü. Ancak Çelebi, olaydan bir hafta sonra hiç beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Cüzdan ve parasından ümidini kesen Çelebi'ye bir kargo şirketiyle hem de ücreti ödenmiş olarak bir kargo paketi geldi. Çelebi'nin açtığı paketten ise İstanbul'da çaldırdığı cüzdanı ile içerisindeki kartları çıktı.

Yaşanan olay karşısında şaşkınlık yaşadığını belirten Ferhan Çelebi, “Hırsız, büyük ihtimal adresimi de cüzdanımda bulunan kartvizitlerimden buldu. Sadece cüzdanda bulunan 400 dolar ve 700 lira nakit parayı almış. Cüzdan içerisindeki kimlik, kredi kartları ve diğer eşyalarıma dokunmamış. Hepsini olduğu gibi bir kutuya koyup kargoyla adresime göndermiş. Benim hırsızım mert hırsızmış. Kendisine bir yandan kırgın olsam da son davranışından ötürü teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler