İstanbul'da büyük tehlike

Edinilen bilgiye Fatih'te uygulama yapan yunus polisleri bir taksiyi durdurdu. Taksi de bulunan 2 yolcu şüphe üzerine gözaltına alınarak karakola götürüldü. Taksici ise serbest bırakıldı. Daha sonra durağa gelen taksici şüphelilerin çantasını unuttuğunu f

İstanbul'da büyük tehlike

Edinilen bilgiye Fatih'te uygulama yapan yunus polisleri bir taksiyi durdurdu. Taksi de bulunan 2 yolcu şüphe üzerine gözaltına alınarak karakola götürüldü. Taksici ise serbest bırakıldı. Daha sonra durağa gelen taksici şüphelilerin çantasını unuttuğunu fark edrerek polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemede çantada bomba bulundu. Uzman ekipleri olay yerine gelerek çantayı dışarı çıkartı. Çantadaki bomba fünye ile patlatılarak etkisiz hale getirildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem