İstanbul’da büyük operasyon: 17 gözaltı

Beyoğlu ve Kağıthane'de organize suç örgütüne yönelik 23 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda 1'i polis memuru 17 şüpheli gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre İstanbul'da organize suç örgütüne yönelik eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi. Organize Su

İstanbul’da büyük operasyon: 17 gözaltı

Beyoğlu ve Kağıthane'de organize suç örgütüne yönelik 23 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda 1'i polis memuru 17 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre İstanbul'da organize suç örgütüne yönelik eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 6 aydır yürüttükleri teknik ve fiziki çalışmalar sonrası bu sabah Beyoğlu ve Kağıthane'de önceden belirlenen 23 adrese baskın yaptı. Baskınlarda şebeke liderliğini H.Y.'nin yaptığı ve "kasten yaralama", "kaçak silah ticareti" ve "yağma" suçlarını işledikleri iddia edilen 1'i polis memuru 17 kişi gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda 7 ruhsatsız tabanca, 3 otomatik av tüfeği ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem