İstanbul'da akıl almaz cinayet

Güngören'de bir sitede, tadilattaki evinden çıkan molozları bahçe duvarının dibine bıraktığı için tartıştığı İhsan Haluk Gündoğar'ı bıçaklayarak öldüren sitenin güvenlik müdürü Can E. tutuklandı Güngören Tozkoparan Mahallesi Cömertken Sitesi G.Blok'ta otu

İstanbul'da akıl almaz cinayet

Güngören'de bir sitede, tadilattaki evinden çıkan molozları bahçe duvarının dibine bıraktığı için tartıştığı İhsan Haluk Gündoğar'ı bıçaklayarak öldüren sitenin güvenlik müdürü Can E. tutuklandı Güngören Tozkoparan Mahallesi Cömertken Sitesi G.Blok'ta oturan gümrük memuru İhsan Haluk Gündoğar(27) geçtiğimizi cmuartesi günü bıçaklanarak öldürüldü.

Olayın ardından sitenin güvenlik müdürü Can E., polise teslim olarak cinayeti işlediğini itiraf etti. Evde süren tadilat sonrası çıkan molozları iddiaya göre sitenin bahçe duvarının dibine döktü. İhsan Haluk Gündoğar , bu olay nedeniyle sitenin yöneticiliğini ve güvenlik müdürlüğünü yapan Can E (34) ile tartıştı.

Tartışma sırasında, Can E. yanında taşıdığı bıçakla site sakini Haluk Gündoğar'ı göğsünden bıçakladı. Ağır yaralanana İhsan Haluk Gündoğar, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgu işlemleri yapılan Can E. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem