İstanbul'a giden PKK'lılar son anda yakalandı!

Alınan bilgi ve iddialara göre, PKK terör örgütünün dağ kadrosundan olan 2 kişi, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyon ile yakalandı.   İstanbul’a gitmekte olan bir şehirlerarası otobüsü durdura

İstanbul'a giden PKK'lılar son anda yakalandı!
Alınan bilgi ve iddialara göre, PKK terör örgütünün dağ kadrosundan olan 2 kişi, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyon ile yakalandı.
 
İstanbul’a gitmekte olan bir şehirlerarası otobüsü durdurarak içerisinde arama gerçekleştiren ekipler, PKK terör örgütünün kırsal kadrosu ile bağlantılı olan 2 kişiyi kıskıvrak yakaladı.İstanbul’da terör örgütüne adam toplamak ve örgütün kurye faaliyetlerini gerçekleştirmekle görevli oldukları iddia edilen R.G. ve S.Ç. isimli örgüt mensuplarının birinden de sahte kimlik çıktı. Terör örgütü üyeleri bugün çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem