"İstanbul'a ben aday olsaydım..."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, "Eğer İstanbul'da ben aday olsaydım Kadir Topbaş'a en az 4-5 puan fark atardım" diyerek CHP'nin adayı Mustafa Sarıgül'e göndermede bulundu."Mustafa Sarıgül İstanbul'da doğru aday mıydı" sorusu üzerine Gürsel Tekin

"İstanbul'a ben aday olsaydım..."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, "Eğer İstanbul'da ben aday olsaydım Kadir Topbaş'a en az 4-5 puan fark atardım" diyerek CHP'nin adayı Mustafa Sarıgül'e göndermede bulundu.

"Mustafa Sarıgül İstanbul'da doğru aday mıydı" sorusu üzerine Gürsel Tekin, bu tartışmanın artık anlamsız olduğuna dikkat çekerek, İstanbul'la ilgili çok ciddi çalışmalar yaptığını söyledi. Tekin, "Çok ciddi çalışma yapmıştım, hangi mahalleden kimden oy alacağımı biliyordum. Hangi seçmenden ne kadar oy alacağımı biliyordum. AK Parti'ye en az 3-4 puan fark atardım" dedi.

Yakın bir süre sonra İstanbul'da 1 milyon kent mağdurunun olacağını iddia eden Gürsel Tekin, "Koşa koşa AK Parti'ye oy vermeye götürülenlerin önümüzdeki günlerde evlerinin başına yıkıldıklarını göreceksiniz" dedi.

CHP'nin İstanbul 1-2 ve 3'üncü bölgelerinde kent mağdurları için ofis açacağını belirten Gürsel Tekin, Kadir Topbaş'ı da yapılan imar değişikleriyle ilgili uyardı ve "Gerekirse kendimi siper edeceğim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem