İstanbul Otogarına mülteci akını

Edirne üzerinden Yunanistan'a gitmeyi planlayan Suriye ve Iraklı yüzlerce mülteci, Büyük İstanbul Otogarı'na akın etti. Otobüs firmalarından bilet alamayan mültecilerin otogardaki bekleyişi sürüyor.Türkiye'nin çeşitli illerinde kamplarda kalan yaklaşık 50

İstanbul Otogarına mülteci akını

Edirne üzerinden Yunanistan'a gitmeyi planlayan Suriye ve Iraklı yüzlerce mülteci, Büyük İstanbul Otogarı'na akın etti. Otobüs firmalarından bilet alamayan mültecilerin otogardaki bekleyişi sürüyor.

Türkiye'nin çeşitli illerinde kamplarda kalan yaklaşık 500 Suriye ve Iraklı mülteci, Avrupa'ya gidebilme umuduyla İstanbul Otogarı'na akın etti. Buradan önce Edirne'ye, oradan da Yunanistan'a geçmeyi planlayan mülteciler, firmalardan bilet alamadı. Deniz yolunun tehlikeli olduğunu, onun için önce Edirne'ye, oradan da yürüyerek Yunanistan'a geçmek istediklerini belirten mülteciler, "Bizim bir talebimiz yok, bize yardımcı olsunlar. Yol versinler gidelim" dedi.

Aralarında kadın, çocuk ve engellilerin de bulunduğu mültecilerin İstanbul Otogarı'ndaki bekleyişi devam ediyor.

İstanbul Otogarına mülteci akını

İstanbul Otogarına mülteci akını

İstanbul Otogarına mülteci akını

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem