İstanbul karanlığa gömüldü

İstanbul’da yüksek gerilim hattının üzerine yıldırım düştü. Olayın ardından bazı ilçeler elektrik kesintisi yaşandı. Olay, Eyüp Alibeyköy Yolu üzerdi Hasdal Arıcılar mevkiinde akşam 20.30 sıralarında meydana geldi. Yüksek gerilim hattı üzerine bir anda dü

İstanbul karanlığa gömüldü
İstanbul’da yüksek gerilim hattının üzerine yıldırım düştü. Olayın ardından bazı ilçeler elektrik kesintisi yaşandı.
 
Olay, Eyüp Alibeyköy Yolu üzerdi Hasdal Arıcılar mevkiinde akşam 20.30 sıralarında meydana geldi. Yüksek gerilim hattı üzerine bir anda düşen yıldırım trafonun patlamasına neden oldu. Olayın ardından Avrupa Yakası’nda bazı ilçelerde elektrik kesintisi yaşandı. Elektrik kesintisi özellikle Beşiktaş, Beyoğlu, Şişli, Kağıthane, Sarıyer ve Gaziosmanpaşa ilçelerinde etkili oldu.
 
KESİLEN KABLO YOLA DÜŞÜNCE TRAFİK ULAŞIMA KAPATILDI
 
Düşen yıldırımın etkisiyle kopan yüksek gerilim hattı telleri araç yolunun üzerine düştü. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, yolu trafiğe kapadı. Toplu taşıma araçlarında yolculuk yapan birçok yolcu da yolda mahsur kaldı. Sürücülerin bekleyişi sürerken bölgeye tek ekiplerinin yönlendirildiği bildirildi.
 
Yol üzerinde su ve simit sattığını ifade eden bir görgü tanığı, “Bir patlama yaşandı. Tabi bizde gördük, şahit olduk buna. (Kablolar) Alev aldı. Ondan sonra komple her tarafın elektriği kesildi. Olaydan sonra itfaiye ve polis gelerek yolu kesti. Bizde şuan da mahsur kaldık” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem