İstanbul - Giresun arası kaç saat olacak?

Giresun Valisi Hasan Karahan, Ordu-Giresun Havaalanı’nın yılsonunda biteceğini ve böylece 1 saatte İstanbul’dan Giresun’a ulaşacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Giresun Federasyonu öncülüğünde ve Giresun Valiliği himayesinde 1-4 Mayıs tarihle

İstanbul - Giresun arası kaç saat olacak?
Giresun Valisi Hasan Karahan, Ordu-Giresun Havaalanı’nın yılsonunda biteceğini ve böylece 1 saatte İstanbul’dan Giresun’a ulaşacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
 
Giresun Federasyonu öncülüğünde ve Giresun Valiliği himayesinde 1-4 Mayıs tarihleri arasında Feshane Fuar, Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 8. Giresun Günleri’ne katılan Giresun Valisi Hasan Karahan, Giresun’un enerjisinin İstanbul’a yansıdığını belirtti. Ordu-Giresun Havaalanı’nın yılsonunda biteceğini belirten Vali Karahan, “Havaalanımızın üstyapı çalışmaları başladı. İnşallah yılbaşı itibariyle İstanbul’dan bir saatte Giresunumuza ulaşacağız” ifadelerini kullandı. 
 
Vali Karahan, “Bu yıl Giresun Günleri’ni sekizinci kez yapıyoruz. İlk düzenlenen Giresun Günleri’nde de ben buradaydım ve sekizincisine de gelmek nasip oldu. Bu coşkuyu İstanbul’daki vatandaşlarımızla yaşamak bizim için onur verici. Burada ildeki kuruluşların, ilçelerin ve belediyelerin stantları var. Giresun’u her yönüyle tanıtıyoruz ve Giresun hasreti çeken hemşehrilerimiz hasret gideriyor. Giresun’un her köşesinden bir eserin bulunduğu Giresun Günleri’ne gelen vatandaşlar, memleketlerinin rengini, burada bulabiliyorlar” şeklinde konuştu.
 
Giresun Federasyonu’nun Giresun Günleri’ni düzenleme konusunda çok iddialı olduğunu ifade eden Karahan, “Her sene kendi kendisiyle yarışan, çıtayı yükselten ve katılımı arttığı etkinlikler görüyoruz. Bu hızla ve şevkle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Burada yöremize ait pek çok esinti var. Bunlardan en önemlisi de milli ürünümüz olan fındık. Maalesef bu sene dondan dolayı biraz sıkıntımız var, yeterince verim alamayacağız ama yine de fındık bizim için her şey demek. Tüm Giresunlular Feshane’de düzenlenen 8. Giresun Günleri’ne gelip görmeli. Pazar günü akşamına kadar hem Giresunlu hemşehrilerimizi hem de İstanbullu vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler