İstanbul Emniyetinde görev değişikliği

İstanbul Emniyet Müdürlüğünde 4 il emniyet müdür yardımcısı ve 2 şube müdürünün görev yerleri değiştirildi.Organize ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube müdürlüklerinden sorumlu il emniyet müdür yardımcısı, 2. Sınıf Emniyet Müdürü Erkin Adalar, müdüriyet em

İstanbul Emniyetinde görev değişikliği

İstanbul Emniyet Müdürlüğünde 4 il emniyet müdür yardımcısı ve 2 şube müdürünün görev yerleri değiştirildi.

Organize ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube müdürlüklerinden sorumlu il emniyet müdür yardımcısı, 2. Sınıf Emniyet Müdürü Erkin Adalar, müdüriyet emrine alındı. İl emniyet müdür yardımcısı, 2. Sınıf Emniyet Müdürü Bahattin Küçük'e bağlı olan 3 operasyonel şubeden Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü başka bir müdür sorumluluğuna verildi. Küçük, Siber ve Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube müdürlüklerinden sorumlu il emniyet müdür yardımcılığı görevine devam ediyor.

Sivas İl Emniyet Müdürlüğünden İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne tayin olan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Sinan Kökten, Organize ve Mali Suçlarla Mücadele Şube müdürlüklerinden sorumlu il emniyet müdür yardımcılığına getirildi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'nden tayin olan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Kadir Alçıkaya ise Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden sorumlu il emniyet müdür yardımcılığına atandı.

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Murat Oğuzhan Kılıç, Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğüne, Kocaeli'nden tayin olan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Cenk Özmen de Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler