İstanbul elektriksiz kalacak!...

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nden yapılan açıklamaya göre Sultanbeyli'de, 18 Kasım Pazartesi, 19 Kasım Salı ve 20 Kasım Çarşamba günü 09.00-17.00 saatleri arasında, Abdurrahmangazi Mahallesi, Hayat, Şanlıurfa, Yeşil ve Ferah cad

İstanbul elektriksiz kalacak!...

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nden yapılan açıklamaya göre Sultanbeyli'de, 18 Kasım Pazartesi, 19 Kasım Salı ve 20 Kasım Çarşamba günü 09.00-17.00 saatleri arasında, Abdurrahmangazi Mahallesi, Hayat, Şanlıurfa, Yeşil ve Ferah caddeleri ile İhya, Balcı, Kanarya, Vezirhan ve Pınarlı sokaklarda kesinti uygulanacak.

Maltepe'de, 19 Kasım Salı günü 09.00-17.00 saatleri arasında, Altıntepe Mahallesi, Değirmeyolu ve Cihadiye caddeleri ile Tünel içi aydınlatma, Değirmenyolu Bostancı'ya doğru sağ taraf, Tünel tarafı ve Con Tevfik Sokak elektrik alamayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem