İsrail'in özür dilemesini bekliyoruz

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç tatilini geçirdiği Balıkesir'in Edremit İlçesi Güre Beldesi'deki devre mülk tesisinden cuma namazı için çıktı. Bu sırada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arınç gündemdeki konularla ilgili şu değerlend

İsrail'in özür dilemesini bekliyoruz

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç tatilini geçirdiği Balıkesir'in Edremit İlçesi Güre Beldesi'deki devre mülk tesisinden cuma namazı için çıktı. Bu sırada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arınç gündemdeki konularla ilgili şu değerlendirmeleri yaptı

EKONOMİK KRİZ

"Dünya ikinci bir ekonomik kriz beklemektedir. Ancak Türkiye'nin bundan çok zarar görmeden atlatacağına inanıyoruz."

MAVİ MARMARA

"Sorunun zöçümü için İsrail devletinin özür dilemesini bekliyoruz. Bu gemide yapılan hasar ve içindeki yolculara verilen zarar tazminat olarak karşılanmalıdır. İsrail Hükümeti'nden bunu bekliyoruz"

MECLİS TV

"Meclis çalışma düzeni belirli bir plana bağlı değil. Bazen toplantılar 11.00'de bazen 14.00' de başlıyor. Bu sorunun giderilmesi için görev meclise düşüyor. Meclis bir hafta öncesinden çalışma düzeni belirlerse bunu da yayınlarız. Meclis başkanı onay verirse özel televizyonlar da meclisten yayın yapabilir. Buna grup olarak destek veririz."

BDP VE TUĞLUK'UN SÖZLERİ

"Akıllarını başlarına toplamışlar. Ancak onlar meclise gelip yemin etmeliler. Bir sorun varsa meclis çatısı altında çözüm aranmalı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem