İsrail'in gizli ziyaretinin sırrı çözüldü!

 Yedioth Ahronot gazetesinin haberine göre İsrail, 2 milyar dolarlık doğalgaz boru hattı projesiyle Ankara'nın kapısını çaldı. İddiaya göre Akdeniz 'de doğalgaz çalışmaları yapan İsrail, bu gazı Avrupa 'ya satmak için Akdeniz'den Türkiye'ye döşenecek bir

İsrail'in gizli ziyaretinin sırrı çözüldü!

 

Yedioth Ahronot gazetesinin haberine göre İsrail, 2 milyar dolarlık doğalgaz boru hattı projesiyle Ankara'nın kapısını çaldı. İddiaya göre Akdeniz 'de doğalgaz çalışmaları yapan İsrail, bu gazı Avrupa 'ya satmak için Akdeniz'den Türkiye'ye döşenecek bir boru hattı projesini Türk Enerji Bakanlığı'na sundu.
 
Son birkaç haftada Ankara'da iki kez gerçekleşen gizli görüşmelerde, Türk heyetinin 2 milyar dolarlık boru hattı projesine sıcak baktığı öne sürülüyor. Projenin finansmanının büyük bir kısmını üstlenen Ankara, karşılığında Avrupa'dan daha ucuza doğalgaz satma taahhüdü istedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler