İsrail'den gelen teklife net cevap

İsrail'den Gelen Teklifİsrail Dışişleri yetkilerinin Türkiye ile koşulsuz masaya oturmaya hazırız sözleriyle gönderdiği mesaja Ankara'dan cevap gecikmedi. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Selçuk Ünal, "Türkiye'nin bu konudaki tutumunda herhangi bir değişiklik

İsrail'den gelen teklife net cevap

İsrail'den Gelen Teklif

İsrail Dışişleri yetkilerinin Türkiye ile koşulsuz masaya oturmaya hazırız sözleriyle gönderdiği mesaja Ankara'dan cevap gecikmedi.
 
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Selçuk Ünal, "Türkiye'nin bu konudaki tutumunda herhangi bir değişiklik bulunmamaktadır" dedi.
 
İsrail, kanlı Mavi Marmara baskınının ardından 2'inci katip düzeyine inen ilişkileri düzeltmek için bir kez daha basın yoluyla mesaj gönderdi.
 
İsrail Dışişleri yetkilisinin koşulsuz masaya oturmaya hazırız mesajına Dışişleri Bakanlığı'nın cevabı netti.
 
Dışişleri sözcüsü Ünal, İsrailli yetkililerin basın yoluyla mesaj vermeye çalışmak yerine ilişkilerin normalleşmesi için beklenen adımları atmaları gerektiğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem