İşlediği cinayeti Facebook'a yazdı

Burdur'un Tefenni ilçesinde alacak yüzünden tartıştığı amcasının oğlunu öldüren 17 yaşındaki zanlı, cinayet işlediğini Facebook'taki sayfasından duyurup arkadaşlarından kendisini affetmelerini istedi.Çobanlık yapan A.T. (17), amcasının oğlu 43 yaşındaki İ

İşlediği cinayeti Facebook'a yazdı

Burdur'un Tefenni ilçesinde alacak yüzünden tartıştığı amcasının oğlunu öldüren 17 yaşındaki zanlı, cinayet işlediğini Facebook'taki sayfasından duyurup arkadaşlarından kendisini affetmelerini istedi.

Çobanlık yapan A.T. (17), amcasının oğlu 43 yaşındaki İbrahim T. ile alacak meselesi yüzünden yaklaşık 10 gün önce tartıştı. İkili arasındaki tartışma sonraki günlerde de sürdü. Dün, A.T.'nin çobanlık yaptığı Çayırlık mevkiine giden İbrahim T. iddiaya göre kavga etmek istedi. Amcasının oğlunun kendisine zarar vermesinden korkan A.T. tabanca ile ateş ederek İbrahim T.'yi öldürdü ve olay yerinden kaçtı.

CİNAYETİ FACEBOOK'TA YAZDI
Cinayetin ardından Facebook üzerinden cinayeti itiraf eden A.T. profil duvarına, "Bugün cinayet işledim, affedin beni arkadaşlar, bu da benim kaderimmiş. Güllü seni seviyorum beni affet. Ben seni gerçekten sevdim" yazdı.

Bu mesajı gören arkadaşlarının jandarmaya haber vermesi üzerine A.T. gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem