IŞİD yine infaz etti

IŞİD iki gün önce Kerkük'ün güneyinde kaybettiği köylere karşı misillemede bulunarak elinde tuttuğu Peşmergelerin kafasını kesti. IŞİD infaz öncesi peşmerge ailelerine ve özellikle Bölge başkanı Mesut Barzani'ye de bir mesaj gönderdi. Mesajda ellerindeki

IŞİD yine infaz etti
IŞİD iki gün önce Kerkük'ün güneyinde kaybettiği köylere karşı misillemede bulunarak elinde tuttuğu Peşmergelerin kafasını kesti. IŞİD infaz öncesi peşmerge ailelerine ve özellikle Bölge başkanı Mesut Barzani'ye de bir mesaj gönderdi. Mesajda ellerindeki peşmergelerin salıverilmesi konusunda belirlenen mühlete uyulmadığı dolaysıyla infazın gerçekleştiği belirtildi. Mesajda ayrıca 'Ey Barzani işte bunlar senin askerlerin. Sen bunların feryatlarına ulaşmadın. Bunları kötü sonları ile baş başa bıraktın. Bizde size verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz ey Kürdistan diktatörü. Yakında senin sarayına gelip seni ve yanındakileri bunlar gibi yapacağız. Çok yakında.” denildi.
 
IŞİD Halep'te Türk hükümeti için casusluk yapmak suçuyla iki kişiyi idam etti
 
Suriye ve Irak'ta birçok kenti işgal eden IŞİD terör örgütünün sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflara göre Suriye'nin Halep kentine bağlı ve Türkiye sınırlarına yakın olan El Rai köyünde daha önce yakaladığı iki Suriyeli genci Türkiye hükümeti için casusluk yapmakla suçladı. IŞİD'li teröristler elleri ve gözleri bağlı her iki genci köyün ortasında kalabalık halkın önünde kafalarını keserek idam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler