IŞİD Türkiye'yi vuracak söylentisi sokağa döktü

Arayan kişilerin ilçedeki yakınlarına IŞİD militanları bu gece Türkiye'yi vuracak evinizde kalmayın demesi üzerine vatandaşlar çocuklarını da alarak sınırdan uzak noktalara doğru kaçtı. Bir süre dışarıda kalan vatandaşlar haberlerin asılsız olduğunu öğren

IŞİD Türkiye'yi vuracak söylentisi sokağa döktü

Arayan kişilerin ilçedeki yakınlarına IŞİD militanları bu gece Türkiye'yi vuracak evinizde kalmayın demesi üzerine vatandaşlar çocuklarını da alarak sınırdan uzak noktalara doğru kaçtı. Bir süre dışarıda kalan vatandaşlar haberlerin asılsız olduğunu öğrenince evlerine geri döndü.

Talat Yılmaz isimli bir vatandaş telefonun Suriye'den geldiğini belirterek "Suriye'li komşulara Suriye'de oturanlardan telefon gelmiş. IŞİD'İN Karkamış'ı vurma durumu var dediler.

Vatandaşlar da o yüzden evden çıkıyor. Herhangi bir bilgi yok. Vatandaşlar büyük tedirginlik yaşıyor. Vatandaşlar arabalarına binerek gidiyor. Bende çocuklarımı gönderdim mecburen korkuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem