IŞİD operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Bingöl'de IŞİD'e yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 10 kişiden 2'si tutuklanarak cezaevine konuldu.   Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında önceki gün merkez ve Genç İlçesi'nde düzenlenen IŞİD operas

IŞİD operasyonunda 2 kişi tutuklandı
Bingöl'de IŞİD'e yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 10 kişiden 2'si tutuklanarak cezaevine konuldu.
 
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında önceki gün merkez ve Genç İlçesi'nde düzenlenen IŞİD operasyonunda, 10 kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek soruşturmaları süren şüphelilerden 3'ü Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Soruşturmaları tamamlanan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadelerini aldığı şüphelilerden 2'sin tutuklama, 5'ini de adli kontrol talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne gönderdi. Mahkeme 2 şüpheliyi tutuklarken, 5 kişiyi de adli kontrol kararı verdi.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem