İŞID onları serbest bıraktı!

IŞİD tarafından rehin alınan 15 Türk işçi serbest bırakıldı. Rehineler birazdan rehin tutuldukları yerden Türkmen ve Kürt yetkililere teslim edilecek ve ardından da Kerkük'e getirilecek. Tikrit ve Kerkük karayolundaki bir hastane inşaatında çalışan 15 Tür

İŞID onları serbest bıraktı!
IŞİD tarafından rehin alınan 15 Türk işçi serbest bırakıldı. Rehineler birazdan rehin tutuldukları yerden Türkmen ve Kürt yetkililere teslim edilecek ve ardından da Kerkük'e getirilecek.
 
Tikrit ve Kerkük karayolundaki bir hastane inşaatında çalışan 15 Türk işçi IŞİD tarafından önceki gün akşam saatlerinde rehin alınmıştı.  Yeni Şafak'ın haberine göre, rehineler Türkmen ve Kürt yetkililerin girişimcileri sonucunda serbest bırakıldı. 15 işçi birazdan teslim alınarak Kerkük'e getirilecek. Rehineler birazdan rehin tutuldukları yerden Türkmen ve Kürt yetkililere teslim edilecek ve ardından da Kerkük'e getirilecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler