İşçi minibüsü devrildi!Çok sayıda yaralı var

Kaza, bugün saat 07.30 sıralarında Turgutlu çıkışındaki Sarıbey Köyü yolu üzerinde meydana geldi.32 yaşındaki Yılmaz Çetin, bu sabah Turgutlu’dan aldığı işçileri Sarıbey Köyü yakınlarındaki bir üzüm işletmesine götürmek üzere 45 ZB 5240 plakalı servis mid

İşçi minibüsü devrildi!Çok sayıda yaralı var

Kaza, bugün saat 07.30 sıralarında Turgutlu çıkışındaki Sarıbey Köyü yolu üzerinde meydana geldi.

32 yaşındaki Yılmaz Çetin, bu sabah Turgutlu’dan aldığı işçileri Sarıbey Köyü yakınlarındaki bir üzüm işletmesine götürmek üzere 45 ZB 5240 plakalı servis midibüsü ile yola çıktı. Turgutlu çıkışına geldiğinde Çetin, midibüsün direksiyon kontrolünü yitirdi. Kontrolden çıkan midibüs, savrularak yol kenarındaki Turgutlu Belediye Mezarlığı’nın duvarına çarptı. 50 santimetre yüksekliğindeki duvarın yıkıp, mezarlığa dalan midibüs, devrildi. 3 mezar zarar görürken midibüsteki işçilerden 1’i ağır, 20’si yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Turgutlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

Midibüs şoförü Yılmaz Çetin, "Fabrikaya gidiyorduk bir şey patladı. Duvara çarptık, çok şükür can kaybı yok" dedi. Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler