İşaret diliyle cinayeti itiraf etti!

İzmir'in Balçova ilçesinde keçi otlatma meselesi yüzünden tartıştığı şahsı tüfekle öldüren işitme ve konuşma engelli bir kişi polise teslim oldu. Zanlı suçunu işaret dili eğitimi alan polise anlatarak itiraf etti. İddiaya göre olay, geçen pazartesi günü B

İşaret diliyle cinayeti itiraf etti!

İzmir'in Balçova ilçesinde keçi otlatma meselesi yüzünden tartıştığı şahsı tüfekle öldüren işitme ve konuşma engelli bir kişi polise teslim oldu. Zanlı suçunu işaret dili eğitimi alan polise anlatarak itiraf etti.

İddiaya göre olay, geçen pazartesi günü Balçova ilçesi Sırtlan Gediği mevkiinde meydana geldi. Çobanlık yapan İsmail Karacaoğlu (31), keçi sürüsünü otlatmaya çıktı. Sürüden ayrılan bazı keçiler, Ferudun B.'nin (37) bakla tarlasına girip zarar verdi. Tarlasına giren keçileri gören Ferudun B., pompalı tüfekle keçilere ateş açtı. 10 keçi açılan ateşle telef olurken işitme ve konuşma engelli Ferudun B., çoban İsmail Karacaoğlu ile tartışmaya başladı. Tartışma bir anda büyüyüp kavgaya dönüşürken Ferudun B., elindeki av tüfeğiyle Karacaoğlu'nu vurdu. Ayağından vurulan ve aşırı kan kaybeden çoban İsmail Karacaoğlu olay yerinde hayatını kaybetti.

POLİS GİDİP CİNAYETİ İŞARET DİLİYLE ANLATTI

Olay sonrası av tüfeği ile Balçova Salih İşgören Polis Merkezi'ne giden Ferudun B., polislere işaret diliyle cinayeti anlatmaya başladı. Polis merkezinde daha önce işaret dili kursu olan görevli polis memuru, Ferudun B.'nin cinayeti işlediği yeri öğrendi. Polis ekipleri, cinayeti itiraf ettiği Ferudun B.'nin gösterdiği yerde İsmail Karacaoğlu'nun cansız bedenini buldu. Gözaltına alınan Ferudun B., Cinayet Büro Amirliği'ne götürülürken verdiği ifadesinde, Karacaoğlu'nun sürüsündeki keçilerin daha önce de tarlasına zarar verdiğini, bu konuda kendisini uyardığını ancak bu durumun tekrarlandığını, öfkelenince keçilere ateş ettiğini, Karacaoğlu'nun kendisini tehdit etmesi üzerine de korkutmak amacıyla ona ateş ettiğini belirttiği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Ferudun B. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler