İş makinelerini ateşe verdiler!

Diyarbakır'da 5 kişilik terör örgütü PKK grubu bir şantiyeyi bastı. Şantiyedeki iki bekçiyi elektrik kablosu ile sandalyelere bağlayan teröristler, iş makinelerini ateşe verip kaçtı. Şantiye basan teröristler, şantiye sahibi ve aynı zamanda AK Parti Silva

İş makinelerini ateşe verdiler!

Diyarbakır'da 5 kişilik terör örgütü PKK grubu bir şantiyeyi bastı. Şantiyedeki iki bekçiyi elektrik kablosu ile sandalyelere bağlayan teröristler, iş makinelerini ateşe verip kaçtı. Şantiye basan teröristler, şantiye sahibi ve aynı zamanda AK Parti Silvan ilçe başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a mesaj bıraktı.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesine bağlı Malabadi köprüsü mevkiinde bulunan Aslantaş madencilik isimli taş ocağı şantiyesi, gece saatlerinde terörist grup tarafından basıldı.

AK Parti Silvan ilçe başkanı Haci Nedim Kılıçaslan'a ait olduğu belirtilen taş ocağı, 5 kişilik PKK'lı terörist grup tarafından basıldı. Şantiyedeki iki bekçiyi elektrik kabloları ile sandalyelere bağlayan teröristler, ocaktaki tüm iş makinelerini ateşe verip kaçtı.

Kaçan PKK'lılar şantiyenin içinde duvara büyük harflerle şantiye sahibi ve aynı zamanda AK Parti Silvan ilçe başkanı olan Haci Nedim Kılıçaslan'a ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a duvar yazısıyla mesaj bıraktı.

Olay, şantiye bekçilerinden Ali Kızılboğa'nın, bağlı olduğu sandalye ile beraber sürünerek asfalt yola kadar gelerek yoldan geçen araçların kendisini fark etmesiyle ortaya çıktı.

Kısa sürede olay yerine gelen şantiye sahipleri yanan iş makinelerini söndürmeye çalıştı. Daha sonra olay yerine gelen jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldıktan sonra kaçan teröristlerin yakalanması için operasyon başlattı.

Şantiye bekçilerinden Ali Kızılboğa, 5 kişi olduklarını ve gerilla elbisesi giydiklerini belirterek "İçeri girip oturdular, bir saat kaldılar, ondan sonra bizi bağladılar. Bize herhangi bir zarar vermediler. Sadece makineleri yaktılar. Nasıl gittiklerini bilmiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem