İrlandalı turistin sırrı çözüldü!

Şam’da yaşayan annesini kurtarmak için Türkiye’ye gittiğini açıkladı.

İrlandalı turistin sırrı çözüldü!

İrlanda radyosu RTE 1'e konuşan Mohammed Fadel Dobbous, IŞİD ve ÖSO saldırılarının altındami Suriye’nin başkenti Şam’da yaşayan annesini kurtarmak için Türkiye’ye gittiğini açıkladı.

“8 AĞUSTOS’TA DÖNMEM GEREKİYORDU”

Dobbous, “8 Ağustos’ta dönmem gerekiyordu. Fakat annem Şam’da yaşıyor ve onu Suriye’den Türkiye’ye geçirmeye çalışıyorum” dedi. Annesinin 90 yaşında olduğunu ve tekerlekli sandalyeye mahkum yaşadığını anlatan Dobbous, “Bu yüzden sınırı geçmeye yardım edecek birine ihtiyaç duydum. Mesafe 2 kilometre ve yollar taş ve büyük kayalarla dolu. Yani yürüyerek geçemez” dedi.

Olayın geçmişi;

İstanbul Aksaray'da bir otelde kalan İrlandalı turist, su almak için girdiği markette, su şişelerini yere düşürünce dükkan sahibiyle tartışma yaşadı. Dükkandan elinde sopayla çıkan işletme sahibi çevredeki esnafla birlikte İrlandalı turiste vurmaya başladı. Esnafın dövmeye çalıştığı İrlandalı turist profesyonel boksördü ve neredeyse bütün esnafı tek başına dövdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem