İran'dan Türkiye'ye olumsuz yanıt

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İran'dan alınan doğalgazda indirim taleplerinin devam ettiğini belirterek, 'İran, talebimize olumlu yanıt vermedi. Tahkim şu an için kaçınılmaz gözüküyor' dedi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız,

İran'dan Türkiye'ye olumsuz yanıt

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İran'dan alınan doğalgazda indirim taleplerinin devam ettiğini belirterek, 'İran, talebimize olumlu yanıt vermedi. Tahkim şu an için kaçınılmaz gözüküyor' dedi.

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, dünyada, birçok büyük şehirde sistem arızası nedeniyle elektrik kesintilerinin yaşandığını belirterek, ''Bunun bir daha olmayacağının garantisini veremeyiz, ama olmaması için bütün tedbirleri alıyoruz. Hafta sonu yaşanan kesintiye de arkadaşlarımız büyük bir gayretle müdahale ettiler. Onlara teşekkür ediyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem