İran'dan operasyon mesajı!

İran, Suriye'ye karşı yapılacak bir harekata katılmanın sadece İsrail'in çıkarlarına yarayacağını savunarak, Türkiye ve bölge ülkelerini uyardıklarını duyurdu."TÜRK DOSTLARIMIZ" DİYE BAŞLAYAN UYARIİran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Seyid Abbas Arakçı, "Türk

İran'dan operasyon mesajı!

İran, Suriye'ye karşı yapılacak bir harekata katılmanın sadece İsrail'in çıkarlarına yarayacağını savunarak, Türkiye ve bölge ülkelerini uyardıklarını duyurdu.

"TÜRK DOSTLARIMIZ" DİYE BAŞLAYAN UYARI

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Seyid Abbas Arakçı, "Türk dostlarımızı Suriye'ye karşı girişilecek bir saldırının Siyonist rejimin çıkarlarına hizmet edeceği konusunda dikkatli olmaya çağırıyoruz" dedi. Olası bir saldırının Ortadoğu'yu sarsarak, bütün bölgeye yayılabileceğini söyleyen Arakçı, "Bütün bölge akılcı davranmalı ve krizin hazmedilemeyecek boyutlarını ulaşmasına izin vermemelidir" diye konuştu.

İran'ın yarı resmi Fars Haber Ajansı'nın haberi Davut Yıldızlı Tayyip Erdoğan fotoğrafıyla birlikte vermesi ise dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler