Irak’ın kuzeyindeki kamplardan kaçan yedi terörist teslim oldu

Genelkurmay Başkanlığı, terör örgütünün Irak'ın kuzeyinde bulunan kamplarından kaçan yedi teröristin Habur sınır kapısında güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Kars Sarıkamış'ta yol kontrol unsuruna şü

Irak’ın kuzeyindeki kamplardan kaçan yedi terörist teslim oldu

Genelkurmay Başkanlığı, terör örgütünün Irak'ın kuzeyinde bulunan kamplarından kaçan yedi teröristin Habur sınır kapısında güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Kars Sarıkamış'ta yol kontrol unsuruna şüpheli bir araçtan açılan ateş sonucunda bir teröristin etkisiz hale getirildiği, üç teröristin yakalandığı bildirildi.

Hakkâri Merkez'de bir jandarma karakoluna patlayıcı yüklü araçla yapılmaya çalışılan saldırı girişimi önlenirken, araç karakola 250 metre kala içindeki iki terör örgütü mensubu ile birlikte imha edildi.

Siirt'de bir karakola saldırıda bulunan teröristlerden birinin bölgede icra edilen operasyonda bir kalaşnikof piyade tüfeği, beş şarjör ve 150 fişek ile birlikte yakalandığı belirtildi.

İKİ TERÖRİST TESLİM OLDU

Şırnak'ta bir, Hakkari'de bir olmak üzere iki terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.

Hakkâri Şemdinli'de tuzaklanmış iki el yapımı patlayıcı bulunarak imha edildi.

7 TERÖRİST TESLİM OLDU

Terör örgütünün Irak'ın kuzeyindeki kamplarından kaçan yedi teröristin Habur sınır kapısında güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem