iPhone 7S büyük sürprizle gelebilir

Apple, ilerleyen tarihlerde piyasaya sunacağı telefonu iPhone 7S'te oldukça önemli yeniliklere gidecek. Yurtdışı kaynaklı teknoloji sitelerinde ise Apple'ın yeni çıkaracağı telefonu olan iPhone 7S'in 5.8 inç ekranla geleceği iddia edildi. Apple'dan ise ko

iPhone 7S büyük sürprizle gelebilir

Apple, ilerleyen tarihlerde piyasaya sunacağı telefonu iPhone 7S'te oldukça önemli yeniliklere gidecek. Yurtdışı kaynaklı teknoloji sitelerinde ise Apple'ın yeni çıkaracağı telefonu olan iPhone 7S'in 5.8 inç ekranla geleceği iddia edildi. Apple'dan ise konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Öte yandan iPhone 7S'te hızlı şarj özelliğinin olacağı öne sürüldü. Telefonda hızlı şarj özelliğine sahip olması kullanıcıları oldukça memnun edecek. Telefona hızlı şarj özelliğinin eklenmesiyle birlikte kullanıcıların oldukça yakındığı pil sorunu da bir nebze giderilmiş olacak.

apple-iphone-7s-buyuk-ekran.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler