iPhone 6 ve iPhone 6s bugünden itibaren Turkcell'de

Turkcell, bugüne dek üretilen en gelişmiş iPhone modelleri olan iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ı ön satışa sundu.     Turkcell, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın satışına başladı. Şirketten yapılan açıklamaya göre; Turkcell müşterileri bugünden itibaren iPhone

iPhone 6 ve iPhone 6s bugünden itibaren Turkcell'de
Turkcell, bugüne dek üretilen en gelişmiş iPhone modelleri olan iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ı ön satışa sundu.  
 
Turkcell, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın satışına başladı. Şirketten yapılan açıklamaya göre; Turkcell müşterileri bugünden itibaren iPhone 6s 16 GB modeline 24 ay boyunca tarifeye ek ayda 119 TL’den başlayan fiyatlarla, iPhone 6s Plus 16 GB modeline ise 24 ay boyunca tarifeye ek ayda 139 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilecekler. Turkcell en yeni iPhone’lara ek olarak iPhone 6, iPhone 6 Plus ve iPhone 5s’in satışlarına da devam edecek.
 
iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’taki 3D Touch teknolojisi, iPhone’un devrim yapan multi-touch arabirimine yeni bir boyut kazandırıyor. 3D touch, ekrana ne kadar baskı uyguladığınızı algılayarak, telefonunuzdaki özelliklerle ve içeriklerle etkileşim kurmanın yepyeni yollarını sunuyor. Yeni iPhone modellerindeki live photos teknolojisi ise fotoğraf dünyasını etkileyecek, yeni bir yaklaşım. Live photos ile çekilen fotoğraflar hareketli olarak kaydediliyor, hareketsiz görünen fotoğraflar bir anda canlanıyor. Live photos, 3D touch, 12 megapiksel iSight kamera, retina flashlı 5 megapiksel FaceTime HD kamera gibi yeniliklerin tümü, Apple tarafından tasarlanan A9 işlemci ile mümkün hale geldi. A9, bir akıllı telefonda şimdiye kadar görülen en gelişmiş işlemci. Önceki modellerden daha yüksek performans ve harika bir pil ömrü sunuyor. iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinde, tüm akıllı telefonlar arasındaki en sağlam camdan üretilen retina hd ekranlar kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler