iOS 9’un neden yavaş olduğu anlaşıldı

Sürekli Andorid işletim sistemi ile karşılaştırılan Apple’ınAndroid‘e karşı en büyük avantajının iOS işletim sisteminin ne kadar stabil, ne kadar istikrarlı bir platform olduğudur. Bunun ile birlikte şu ana kadar gelen tüm güncellemelerde bu etkenin büyüy

iOS 9’un neden yavaş olduğu anlaşıldı

Sürekli Andorid işletim sistemi ile karşılaştırılan Apple’ınAndroid‘e karşı en büyük avantajının iOS işletim sisteminin ne kadar stabil, ne kadar istikrarlı bir platform olduğudur. Bunun ile birlikte şu ana kadar gelen tüm güncellemelerde bu etkenin büyüyerek devam ettiği gerçeğini göz ardı etmemek gerekir.

Son gelecek olan güncellemeler iOS 9 bu ilerlemeye bir son diyecek.Apple‘ın kendi elleriyle verdiği kararında altında ise kullanıcılarını çok daha mutlu edecek bir etken yatıyor.558efba261361f0c18ab4a15.jpg

Telefonların en önemli gereksinimi, kuşkusuz batarya ömrü. Telefonları kullanırken bir yanda şarj aletleri, şarj noktaları veya taşınabilir şarj cihazları ile uğraşıyoruz.. Tüm bunların kaynağı cihaz bataryalarının yetersizliğinden mi yoksa bilinçsizce kullanımımızdan mı kaynaklı bilinmez ama en önemli gerçek çok sık şekilde batarya sorunu yaşadığımızdır. Apple da tüm sorunlara bir nebze çare olabilmek için son güncelleme ile gelecek olan iOS 9‘dan bir parça ödün vermişe benziyor. iPhone’ların kullanım süresinde %40’a kadar bir artış sağlanacak. Böylece bizi batarya sorunundan da kurtarmayı amaçlıyor. Hız konusunda biraz fedakarlık yapmanız gerekecek olan iOS 9‘da bunun karşılığı size daha uzun kullanım daha az şarj derdi sunacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler