İntihar etmek istedi, 'valiyi getirin' dedi

Antalya'da eşiyle ayrı yaşayan ve koruyucu aile tarafından bakılan 2 çocuğunu göremeyen Kenan S., elektrik direğine çıkarak intihar girişiminde bulundu. Elektrik direğine çıkan ve valiyi isteyen şahsı kurtarmak için bir vatandaş, 'Gel, in aşağıya ben vali

İntihar etmek istedi, 'valiyi getirin' dedi

Antalya'da eşiyle ayrı yaşayan ve koruyucu aile tarafından bakılan 2 çocuğunu göremeyen Kenan S., elektrik direğine çıkarak intihar girişiminde bulundu. Elektrik direğine çıkan ve valiyi isteyen şahsı kurtarmak için bir vatandaş, 'Gel, in aşağıya ben valiyim' diyerek ikna etmeye çalıştı. Olay, Kepez ilçesi Varsak Mahallesi'nde akşam 19.00 saatlerinde meydana geldi. Eşiyle ayrı yaşayan ve iki çocuğuna koruyucu aile tarafından bakılan Kenan S., uzun süredir çocuklarını göremediğini öne sürerek elektrik direğine çıkıp, intihar etmek istedi. Kenan S.'yi gören vatandaşların polise haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri Kenan S.'yi bir süre ikna etmeye çalıştı. İkna olmayan ve aşağı atlamak isteyen Kenan S.'yi etrafta toplanan vatandaşlar ikna etmek için uzun süre uğraştı. Kenan S.'nin sürekli olarak valinin gelmesini istemesi üzerine vatandaşlardan biri, 'Gel ben valiyim, in aşağıya' şeklinde konuşarak ikna etmeye çalıştı. Vatandaşların da çabaları sonuçsuz kalınca, itfaiye merdiveniyle direğe çıkan polis memuru Kenan S.'yi kurtardı. Aşağı indirilen şahıs, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye sevk edildi. Öte yandan şahsın daha önce üç kere daha intihara kalkıştığı öne sürüldü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler