İnternetten telefon aldı bakın ne çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir otelde cankurtaran olarak çalışan Kurnaz, internette rastladığı bir siteden kampanyalı cep telefonu almak istedi."Hemen Satın Al" butonunu tıklayan Kurnaz'ı, beş dakika geçmeden siteden bir kişi aradı ve kampanyalı telefon

İnternetten telefon aldı bakın ne çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir otelde cankurtaran olarak çalışan Kurnaz, internette rastladığı bir siteden kampanyalı cep telefonu almak istedi.

"Hemen Satın Al" butonunu tıklayan Kurnaz'ı, beş dakika geçmeden siteden bir kişi aradı ve kampanyalı telefon konusunda ikna etti. Yusuf Kurnaz da sipariş verdi.

Siparişin üzerinden üç gün geçtikçe sonra gelen kargoda, kutunun içinden bir oyuncak telefon ve salatalık çıktı. Gördüğüne inanamayan Kurnaz, kargo yetkilisinin de parasını geri vermemesi üzerine site ve kargo yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Giden parasından çok kutunun içinden çıkan salatalığa morali bozulan Kurnaz, "Hem dolandırıyorlar hem de kendilerince espri yapıyorlar." dedi. Başkalarının da dolandırılmaması için davacı olduğunu belirten Kurnaz, kutudan çıkan salatalığı yedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler