İnternetten fuhuşa gözaltı!

Olay, dün Atakum İlçesi'nde meydana geldi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, istihbarat çalışmaları neticesinde, B.S.'nin sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta sahte isim kullanarak anlaştığı erkeklerle 200 ile 500 lira karşılığında evin

İnternetten fuhuşa gözaltı!

Olay, dün Atakum İlçesi'nde meydana geldi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, istihbarat çalışmaları neticesinde, B.S.'nin sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta sahte isim kullanarak anlaştığı erkeklerle 200 ile 500 lira karşılığında evinde fuhuş yaptığını belirledi. Bunun üzerine sivil ekipler dün akşam şüphelinin evinin önünde beklemeye başladı. Evden çıktığı belirlenen ve polis tarafından durdurulan bir erkek, internette tanıştığı B.S. ile 200 lira karşılığında anlaşıp cinsel ilişkiye girdiğini söyledi. Bu kişi, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Polis tarafından gözaltına alınan B.S. ifadesinde suçlamayı kabul etmedi. Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün, 'fuhuş için yer temin etmek ve fuhuş yapmak' suçlarından adliyeye sevk edilen şüpheli, nöbetçi mahkeme tarafından Denetimli Serbestlik Yasası gereğince serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler