İnşaatta iskele çöktü

Olay Hürriyet Mahallesi'ndeki inşaatta meydana geldi. İnşaatın onuncu katına sıva için iskele kuran işçiler Mehmet Demir (39) Enver Demir(38) ile Adem Şahinbaş (50) iskelenin üstüne çıkıp, kontrol etmek isterken, inşaatın beşinci katındaki iskele bilinmey

İnşaatta iskele çöktü

Olay Hürriyet Mahallesi'ndeki inşaatta meydana geldi. İnşaatın onuncu katına sıva için iskele kuran işçiler Mehmet Demir (39) Enver Demir(38) ile Adem Şahinbaş (50) iskelenin üstüne çıkıp, kontrol etmek isterken, inşaatın beşinci katındaki iskele bilinmeyen nedenle koptu. İşçiler iskele ile birlikte beşinci kattan beton zemine düştü. Adem Şahinbaş olay yerinde can verirken, amca çocukları olan Mehmet Demir ile Enver Demir işçiler tarafından olay yerine çağrılan ambulans ile Tarsus'taki Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem