"İninize girip tezgahı bozacağız"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da yaptığı konuşmada ''Çok değerli bir şahsiyet için ahlaksız bir filmden kare alınıyor iftira atılıyor. Bu alçaklıktır, şerefsizliktir, ahlaksızlıktır. Devlette paralele bir yapı olmaz. İninize gireceğiz didik didik ed

"İninize girip tezgahı bozacağız"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da yaptığı konuşmada ''Çok değerli bir şahsiyet için ahlaksız bir filmden kare alınıyor iftira atılıyor. Bu alçaklıktır, şerefsizliktir, ahlaksızlıktır. Devlette paralele bir yapı olmaz. İninize gireceğiz didik didik edeceğiz'' dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Bunlar anlamaz belediye başkanlığından. Bu kardeşiniz belediyecilikten geldi. Artık belde belediyesi, köy yok. Köyler mahalle olacak, hizmet farklı gidecek. Artık fosseptiklerle uğraşmayacağız. Bir taraftan kazanıyoruz, bir taraftan hizmet ediyoruz halkımıza. Devlet nasıl yönetilir onu ortaya koyduk.
11 yıldır hizmetkarınız olduk.

Her gece başımızı yastığımıza koyduğumuzda şunu düşündük arkadaşlarımla. Bugün Allah için ne yaptın, bugün halkın için ne yaptın. Ülkemiz için çırpındık. Bu zengin, bu fakir demedik. Yaradılanı yaradandan ötürü severiz dedik, insandır dedik. Biz çok tuzakları boşa çıkardık, tehlikelere göğüs gerdik. Sizin emanetinizi vermedik, yere düşürmedik. Yeter dedik, artık yeter dedik. Ahh güzel ülkem, Türkiyem yıllarca bu milleti insan yerine koymadılar.

"DAHA ÖNCEKİ DURUM ANORMALDİ"

"Köylü" dediler, aşağıladılar, "baş örtülü" dediler, "Yazıyor" dediler cezalandırdılar. Siz her zaman cevabınızı sandıkta verdiniz. . Bakınız açık söylüyorum. Bunların derdi bizimle değil, bunların derdi milletle. Biz vekiliz bunların derdi asille yani milletle.
94'te İstanbul'un belediye başkanı seçildim. Yazmadıklarını bırakmadılar, atmadıkları çamur kalmadı. Bir kız trenden düştü Pendik'te. Ne dediler, "kızı attılar trenden^" dediler. Otobüsleri ayıracaklar dediler. Kızlarımızı üniversite kapılarında ağlattılar
Hep "sabır" dedik "sabır" dedik.

Ne oldu bölündük mü parçalandık mı. Başı açık da kapalı yavrum da beraber okuyorlar ne oldu? Normalleşme şu andaki durumdur. Daha önceki durum anormaldi. Anormal durumları normale çevirdik biz. Onlar bu tür şeylere adım atmadılar. Acele etmeden bugünlere geldik. Bunların hepsinin bilinci içerisindeyiz.

"BU OPERASYON MİLLETE KARŞIDIR"

Ülkemizi o arzu edilen yere doğru götürüyoruz. İşte şimdi bir yolsuzluk çıkardılar. Bir kere bu hükümete yönelik operasyon öyle düşündüler ama bu operasyon millete karşı operasyondur. Bütçe bitirdik. Muhalefet bütçeye 117 oyla ret verdi. 318 oyla sahip çıktı

Şimdi soruyorum ben Başbakan'ım, orada yokum diye eleştirdiler. Ben başbakanım benim işim çok orada vekilim var. CHP'nin Genel Müdürü sen neredeydin senin ne işin vardı?. Sahaya sürecek adamı yok adamı. İktidar bütün takımıyla oradaydı.
Bütçe ciddi iştir, ülke yönetiyoruz bakkal dükkanı değil. 5 tane koyun verin ellerine kaybedip gelirler.

"ŞİMDİ YOLSUZLUK SAKIZI"

Attıkları iftiralara sığınacaklar güya. 11 yıl önce göreve geldik. Milli geliri artırdık üçe katladık. Ödedik, ödedik, ödedik IMF'yi sıfırladık. Alan el ver elden üstündür. Siz borçlandınız biz ödedik. İnsan bir iktidarı eleştirirken işi iyi bilmesi lazım. Yeni bir sakız çıktı şimdi yolsuzluk sakızı. Bu sakız onların damağına yakışır, hem yakışır hem yapışır.

BU TUZAKTA BOĞULACAKSINIZ

Dikkat edin Ordu'da tek bir miting yapmıyoruz. Ordu, Fatsa, Ünye mitingleri yapıyoruz. Benim milletim bir gerçeği görüyor. Bu iktidara bu tuzak haksızlıktır. Bu tuzakta boğulacaksınız. 30 Mart'ta sandığa gömüleceksiniz. Oyun içinde oyun var.

30 yılda sadece teröre 40 bin insanımız verdik şehit verdik. Çözüm süreciyle terörü bitirdiğimiz anda düşmanlar, kan tüccarları bundan mahrum kalacaklar terörün bitmesini istemiyorlar. 1 yıldır analar ağlamıyor. Terörden beslenenler büyük rahatsızlık duyuyorlar. Biz çözüm süreciyle çok kirli bir tezgahı bozduk. Şimdi yeniden baltalamaya çalışıyorlar

ORTADA ÇOK BÜYÜK İHANET VAR

Biz göreve geldiğimizde Halk Bank zarardaydı, aldık kara geçirdik. En saygın bankalardan biri haline geldi. Kendi pastalarına devletin bankasını alet etmek istemediler. Rantlarını kaybettikleri için Türkiye'ye böyle çirkin komple kuruyorlar Türkiye'deki maşalar tarafından. Ortada çok büyük ihanet var. Bu ihanetin hesabını yargı yoluyla soracağız. Bu ajanlığın hesabını sandıklar, yargıyla soracağız. Hiçbir güç dışarıdan benim ülkemde ameliyat yapamaz. Geçti o günler artık.

ALÇAKLIK, ŞEREFSİZLİK

Çok değerli bir şahsiyet için ahlaksız bir filmden kare alınıyor iftira atılıyor. Bu alçaklıktır, şerefsizliktir, ahlaksızlıktır. Hem dindarım diyeceksin hem de gözünü kırpmadan masum insanlar iftira atacaksın. Yazıklar olsun!
Devlette paralele bir yapı olmaz. İninize gireceğiz didik didik edeceğiz.

ÇOK KİRLİ BİR İTTİFAK KURDULAR

Çok kirli bir ittifak kurdular. Yurt içi yurt dışı o malum çevrelere bakın. Bunlar eskiden bir araya gelemezlerdi. Şimdi ortak hareket ediyorlar hükümete karşı.

Siz bu oyunu bozarsınız, bozacaksınız inanıyorum. Türkiye'yi karanlıktan temizleyeceğiz. Büyüyen Türkiye'den rahatsız olanların inşallah hevesleri kursaklarından kalacak.

Sevgi Ordulular biz hizmet için geldik. Sadece 3 ay içinde 11 şehrimizi 11,5 milyar liralık hizmet sunduk. Asya ile Avrupa'yı birbirine bağladık. Ortalama günde Marmaray'da giden gelenlerin sayısı 300 bin. Şimdi yeni bir adım daha attık, yeni bir tünel yaptık. Oradan da arabalar geçecek. 3. köprüyü de kuruyoruz, 5 tane karşılıklı şerit. Bunların çıldırması bundan. Bunlara rağmen bunları yapacağız. Ankara'da yeni yatırımları hizmete açtık. Milletimizle buluşturduk

ORDU'YA SÖZÜM VARDI

Ordu'ya benim bir sözüm vardı. 750 bin nüfusu yakalarsa büyükşehir yapacağız dedik. Siz 750 bini aştınız, büyükşehir oldunuz.
30 Mart'ta Ordu mülki sınırların tamamında oy kullanacak. Modern Ordu'yu kuracağız. Önce inanacaksın, azmedeceksin.

İMAN TEKEDEN BİLE SÜT ÇIKARIR

İman öyle bir şeydir ki tekeden bile süt çıkartır. Karadeniz'de 3 tane büyükşehrimiz oldu. Emel Yılmaz kardeşimizi size emanet ediyorum, Ordu'da gece gündüz koşacağız. Sizden bir dua istiyorum. Birlik beraberliğimiz, kardeşliğimiz devam etsin. Bütün bu yatırımların hayırlı olmasını diliyorum. Dik duracağız, duruyoruz ama diklenmeyeceğiz. İmam hatipli yavrularıma teşekkür ediyorum, bütün yavrularımıza teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik için el ele omuz omuza sevgiye dayalı olarak yarınlara yürümenizi istiyorum

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem