İneği arabaya koyup çalmak istedi

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, otomobilin içine koydukları ineği çalmaya çalışan 3 hırsızdan birini yakaladı.Emniyette ifadesi alınan zanlı, Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.Kocaeli'nde üç kişi, Sanayi Mahallesi mevki

İneği arabaya koyup çalmak istedi

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, otomobilin içine koydukları ineği çalmaya çalışan 3 hırsızdan birini yakaladı.

Emniyette ifadesi alınan zanlı, Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.Kocaeli'nde üç kişi, Sanayi Mahallesi mevkiinde saat 04.00 sıralarında Recai Ş.'ye ait olan bir ineği çalmak için harekete geçti.

Otomobilin koltuklarını söken hırsızlar, ineği otomobile sokabilmek için büyük çaba sarf etti. Birkaç kişinin gece saatlerinde bir inekle uğraştığını gören çevre sakinleri, polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen emniyet güçleri, Sanayi Mahallesi'nde bir şüpheliyi tespit etti. Polis, şüpheli şahsı sorguladı.

Zanlı, Adem S., iki arkadaşı ile birlikte bir ineği çalmaya çalıştıklarını itiraf etti. Harekete geçen emniyet güçlerini gören zanlılar, başka bir otomobile binerek olay yerinden kaçtı. Gözaltına alınan Adem S., emniyetteki ifadesinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

Zanlı Adem S.'nin, emniyetteki ifadesinde, ineği çalabilmek için otomobilin koltuklarını söktüklerini, 3 bin 500 lira değerindeki ineği kestikten sonra satacaklarını itiraf ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem