İmralı'ya heyet için tarih verdi

 Başbakan Erdoğan İmralı'ya gidecek heyetle ilgili olarak, 'Heyet bu hafta ya da önümüzdeki hafta gidebilir' dedi. Başbakan Erdoğan, Balyoz davasında tahliye olan emekli Orgeneral Ergin Saygun'u tedavi gördüğü hastanede ziyaret etmişti. Erdoğan çok konuşu

İmralı'ya heyet için tarih verdi

 

Başbakan Erdoğan İmralı'ya gidecek heyetle ilgili olarak, 'Heyet bu hafta ya da önümüzdeki hafta gidebilir' dedi.
 
Başbakan Erdoğan, Balyoz davasında tahliye olan emekli Orgeneral Ergin Saygun'u tedavi gördüğü hastanede ziyaret etmişti. Erdoğan çok konuşulan bu ziyaret sonrası bugün ilk kez AK Parti Genel Merkez çıkışında soruları yanıtladı.
 
İşte Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları:
 
Yaşça benden büyük ama beraber seyahat yaptığım mesai arkadaşım. Bush'la yaptığım görüşmede ABD'De Oval Ofis'te bizimle beraberdi. Ben insani bir görevi yerine getirdim. Burada herhangi bir beklenti sözkonusu değil. Saygun Paşa gittiğim an değil ondan önce de durumu sıkıntılıydı. Ben o süreci de yakından takip ettim. Kızı Ece Hanım'la da bilgi alışverişinde bulundum. Şu anda insani bir görevi yapmanın memnuniyeti içindeyim.
 
Bir başka Subay'ımız Astsubayımız da olur aynı şeyi onun için de yaparım. Yasal uygulama başka bir şey bu insaniadım başka bir şey.
 
BAHÇELİ'NİN SAYGUN TEPKİSİ
 
Sayın Bahçeli'nin dünyası ile bizim dünyamız çok farklı. Önce Bahçeli samimiyetini öğrenmeli. Öğrenmedi ki milletimiz ona gereken dersi verdi. Ben onların diliyle konuşmuyorum konuşmayacağım. Benim aldığım ahlak dersi bu değil.
 
İMRALI'YA ZİYARET
 
İmralı'ya ziyaret bu hafta içerisinde olmazsa önümüzdeki hafta olabilir. Bu konuda Adalet Bakanlığı'mıza herhangi bir başvuru söz konusu değil. Uygun olan 2-3 kişi gönderilebilir.
 
CİLVEGÖZÜ'NDEKİ PATLAMA
 
Cilvegözü'ndeki patlamayla ilgili başta İstihbarat teşkilatımız olmak üzere, bir çalışma devam ediliyor, süreç takip ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler