İmamoğlu, Giresunspor’u ağırladı

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Kırklarelispor ile karşılaşmak için yola çıkan Giresunspor Başkanı Mustafa Bozdağ ve sporcuları ile yemekte bir araya geldi.Pazar günü Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’ında Kırklarelispor ile karşılaşmak için y

İmamoğlu, Giresunspor’u ağırladı

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Kırklarelispor ile karşılaşmak için yola çıkan Giresunspor Başkanı Mustafa Bozdağ ve sporcuları ile yemekte bir araya geldi.

Pazar günü Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’ında Kırklarelispor ile karşılaşmak için yola çıkan Giresunspor Başkanı Mustafa Bozdağ ve sporcuları ile Beylikdüzü’nde öğle yemeğinde bir araya gelen CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, karşılaşma öncesi yeşil beyazlı ekibe başarılar diledi.

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozdağ’ın aynı zamanda askerli arkadaşı olduğunu, buluşmadan mutluluk duyduğunu ifade eden CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, sporun toplum için önemine değinerek, Beylikdüzü’nde sporu ve sporcuyu her zaman destekleyen bir yerel yönetim olacaklarını söyledi.

Giresunspor Kurucu Yönetim Kurulu üyesi Kamil Şensoy, Giresunspor Eski Yönetim Kurulu üyesi Şenol Şensoy ve Giresunspor Antrenörü Mehmet Birinci’nin de katıldığı yemekte, aynı zamanda Güresunlu olan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Yaşar Genç ve CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na forma hediye edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem