İmamoğlu' Aile olduğumuziçin başaracağız'

CHP Beylikdüzü Örgüt toplantısında yaptığı konuşmasında aile kavramının önemine vurgu yapan Ekrem İmamoğlu, “Başarılıysam ailemle bir arada olduğum için başarılıyım. Bizler başaracaksak sizlerle birlikte bir aile olduğumuz için başaracağız” mesajı verdi.C

İmamoğlu' Aile olduğumuziçin başaracağız'

CHP Beylikdüzü Örgüt toplantısında yaptığı konuşmasında aile kavramının önemine vurgu yapan Ekrem İmamoğlu, “Başarılıysam ailemle bir arada olduğum için başarılıyım. Bizler başaracaksak sizlerle birlikte bir aile olduğumuz için başaracağız” mesajı verdi.

CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü toplantısına katıldı. CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı ve Meclis Üyesi Aday Adayları Tanıtımı gündemli toplantıda aday adayları kendilerini tanıttı.

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Aksu, Ali Ulvi Gökbulak ve Bektaş Davutoğlu’nun da katılımıyla gerçekleşen toplantıda söz alan Ekrem İmamoğlu, sözlerine kendisi hakkında bilgiler vererek başladı.

SİYASETİ HEP AİLE OLMA DUYGUSUYLA YAPTIM

23 yıldır yaşadığı Beylikdüzü’nün hayatının filizlerinin yeşerdiği bir ilçe olduğunu paylaşan İmamoğlu, “Ben sizlerin arasından bir bireyim. Siyaseti hep bir aile olma duygusuyla yaptım. Başarılıysam ailemle bir arada olduğum için başarılıyım. Bizler başarılı olacaksak sizlerle birlikte bir aile olduğumuz için başarılı olacağız. Çünkü sizler benim ailemsiniz. Aileme nasılsam size de sonuna kadar bu davranışları besleyeceğim söz veriyorum” şeklinde ifadelerde bulundu.

Önümüzdeki dönem Beylikdüzü’nde herkesin hayal ettiği Beylikdüzü ilçesini Beylikdüzü halkıyla birlikte inşa etmek için yola çıktığını vurgulayan İmamoğlu, “Ben çocuklarım ve çocuklarınız için, yapılan haksızlıklara dur demek için, Beylikdüzü’nü Beylikdüzü halkıyla yönetmek için yola çıktım. Yüzümüz ak, alnımız açık bir şekilde hepinizin alın terinin bulunduğu iktidarı 2014’te teslim almak için yola çıktım” şeklinde konuştu.

dsc_0053.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler