İmamın odasındaki bilgisayarı çaldılar

İstanbul Sultanbeyli'de bir camiye giren hırsızlar, bağış kutusunu kırıp içindeki paraları ve imamın odasındaki bilgisayarı çaldı. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsızlar, güvenlik kamerasına yakalandı.Olay, dün sabah saat 09.30 sıralarında Sultanbeyli

İmamın odasındaki bilgisayarı çaldılar

İstanbul Sultanbeyli'de bir camiye giren hırsızlar, bağış kutusunu kırıp içindeki paraları ve imamın odasındaki bilgisayarı çaldı. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsızlar, güvenlik kamerasına yakalandı.

Olay, dün sabah saat 09.30 sıralarında Sultanbeyli Hasan Hüseyin Camii'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cemaatin namaz kılması için açık bırakılan kapıdan giren 2 hırsız, cami içindeki bağış kutusunu kırdı. Bağış kutusundaki paraları alan hırsızlar, daha sonra imamın odasına yöneldi. İmamın odasına giren hırsızlar, içeride bulunan bilgisayarı çaldı. Hırsızların güvenlik kamerasına aldırış etmeden sergiledikleri rahat tavırlar dikkat çekti. Öğle namazı için camiye gelen imam durumu fark edince polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek hırsızların eşkalini belirlemeye çalıştı.

Cami imamı, "3 ay önce de camimizde hırsızlık oldu, çevre evlerde de hırsızlıklar oluyor. Biz durumu yetkililere bildirdik. Cemaat namaz kılsın diye kapıyı açık bıraktık. O arada girmişler, Kur'an dersi alan çocuklara hediye aldığımız bağış kutusundaki paraları da çalmışlar" dedi.

Polis zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem