İlyas Salman 2033'ü bekleyecek!

Dün bir araca çarptıktan sonra kaçarken polis tarafından yakalanan ve alkol kontrolünde 2.4 promil alkollü çıkan ünlü sinema sanatcısı İlyas Salman'ın daha önce el konulan ehliyetini 2033 yılında geri alabilecek.Daha önce de 6 kere alkollü araç kullanırke

İlyas Salman 2033'ü bekleyecek!

Dün bir araca çarptıktan sonra kaçarken polis tarafından yakalanan ve alkol kontrolünde 2.4 promil alkollü çıkan ünlü sinema sanatcısı İlyas Salman'ın daha önce el konulan ehliyetini 2033 yılında geri alabilecek.

Daha önce de 6 kere alkollü araç kullanırken yakalanan Salman, önceki gece de Kadıköy Bostancı Sahil Yolu'nda hasarlı trafik kazasına karışmış ve kaçarken aracı, polis ekiplerince durdurulmuştu.

Alkolmetre cihazına üflemeyerek polis memurlarına zorluk çıkardığı gerekçesiyle gözaltına alınan Salman dün savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Salman, Kadıköy Adliyesi'nden çıkarken gazetecilerin soruları üzerine, şunları söyledi: ''Ben, Kars Çıldır'da -18 derecede film çektim. Bir tek gazeteci izlemedi. Bir kaza yaptım, gazetecilerle karşılaştım. Ben magazin malzemesi olmak istemiyorum, sanatımla anılmak istiyorum.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler