İlköğretim okuluna saldırı!

Van'da bir ilköğretim okuluna molotofkokteyli atıldı. Okul giriş kapısına çarpıp patladıktan sonra küçük çaplı hasara neden olan molotofla ilgili polis inceleme başlattı. Olay, dün akşam Şabaniye Mahallesi'nde bulunan Hacıbekir İlköğretim Okulu'nda meydan

İlköğretim okuluna saldırı!

Van'da bir ilköğretim okuluna molotofkokteyli atıldı. Okul giriş kapısına çarpıp patladıktan sonra küçük çaplı hasara neden olan molotofla ilgili polis inceleme başlattı.

Olay, dün akşam Şabaniye Mahallesi'nde bulunan Hacıbekir İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, okulun kapısına 3 molotofkokteyli atarak kaçtı. Molotofların dış kapıya çarparak patlaması sonucu çıkan yangın, küçük çaplı maddi hasara neden oldu. Polis, olay yerinde parmak izi almak için çalışma yaptıktan sonra molotof şişesinin parçalanmış camlarını da delil olarak topladı. Soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler