İlköğretim okuluna molotof attılar

Mersin'de yasadışı terör örgütü yandaşları bir otomobil galerisinde bulunan araçlarla bir ilköğretim okuluna molotof kokteyli ve taş fırlatarak zarar verdi.Mersin'de yasadışı terör örgütü yandaşları bir otomobil galerisinde bulunan araçlarla bir ilköğreti

İlköğretim okuluna molotof attılar

Mersin'de yasadışı terör örgütü yandaşları bir otomobil galerisinde bulunan araçlarla bir ilköğretim okuluna molotof kokteyli ve taş fırlatarak zarar verdi.

Mersin'de yasadışı terör örgütü yandaşları bir otomobil galerisinde bulunan araçlarla bir ilköğretim okuluna molotof kokteyli ve taş fırlatarak zarar verdi. Olayda çok sayıda otomobil hasar görürken, okulun camları kırıldı.

İlk olay Merkez Toroslar İlçesi Okan Merzeci Bulvarı üzerindeki Çayan Otomotiv galerisi önünde meydana geldi. Yaklaşık 10 kişi oldukları belirtilen terör örgütü yandaşları, galeri önünde sergilenmek üzere bırakılan otomobillere taş ve molotof fırlattı. Burada bulunan 3 otomobilin camları kırılırken bazı araçlar yandı. Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, itfaiye ekiplerinin söndürdüğü araçlarda maddi hasar meydana geldi.

İkinci olay ise Merkez Akdeniz İlçesi'ne bağlı Hal Mahallesinde bulunan Mimar Sinan İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. Okulun demir kapısının üstünden atlayarak içeri giren 5 kişi olduğu bildirilen terör örgütü yandaşları ilk olarak ek binanın kapısındaki kilidi açmaya çalıştı. Kilidi kıramayınca kapıya yazı yazarak camları kıran saldırganlar bu kez ana binaya yönelerek camları taşlayıp kırmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem