İlk açıklama Cumhurbaşkanı Gül'den

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Şiddet, silah durursa o zaman güvenlik politikalarından reform politikalarına geçiş kolay olur. Böyle bir süreçteyiz, herkes bunun kıymetini bilsin ve neticeler iyi olsun" dedi.Gül, 'Uzun süre memleketten uzak ta olan ve haber

İlk açıklama Cumhurbaşkanı Gül'den

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Şiddet, silah durursa o zaman güvenlik politikalarından reform politikalarına geçiş kolay olur. Böyle bir süreçteyiz, herkes bunun kıymetini bilsin ve neticeler iyi olsun" dedi.

Gül, 'Uzun süre memleketten uzak ta olan ve haber alamadığımız vatandaşlarımızın geri dönmesi sevindirici. Beklentimiz terör faaliyetlerinin sona erdirilmesi ve silahların bırakılması' dedi.
 
BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN SAĞLIK DURUMU
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan soğuk algınlığı şikayetiyle, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kısa süreli bir tedavi görmüştü. İsveç'te gazetecilerle sohbet eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e, Başbakan Erdoğan'ın rahatsızlığı da soruldu.
 
Cumhurbaşkanı soruya şöyle cevap verdi:
 
"Başbakan'ın rahatsızlığıyla ilgili büyütülecek birşey yok. Hepimiz insanız. Birkaç gün içinde toparlar kendini."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler