Ilgaz dağının hainleri belli oldu

Kanlı eylemi, 'Salih Reş' kod adlı Mehmet Kurt liderliğindeki 6 kişilik grup gerçekleştirdi.  Teröristleri bulmak için Ilgaz dağı karış karış aranıyor. Ormanlık alanda gezen grubun konvoyun geçişini öğrenip o anda pusu kurma kararı aldığı üzerinde duruluy

Ilgaz dağının hainleri belli oldu

Kanlı eylemi, 'Salih Reş' kod adlı Mehmet Kurt liderliğindeki 6 kişilik grup gerçekleştirdi.

 

Teröristleri bulmak için Ilgaz dağı karış karış aranıyor. Ormanlık alanda gezen grubun konvoyun geçişini öğrenip o anda pusu kurma kararı aldığı üzerinde duruluyor

 

Karadeniz'de PKK'nın 6'şar kişiden oluşan 6 ayrı grupla yıllardır yuvalandığını ve dönem dönem eylemler yaptığını belirten emniyet yetkilileri, konvoy saldırısını gerçekleştiren grubun Kastamonu, Amasya, Tokat, Sinop ve Ilgaz dağları grubu olduğunu belirtti.

 

PKK TEK BAŞINA YAPTI

Olayla ilgili bilgi veren üst düzey emniyet yetkilisi, PKK'nın TİKKO gibi bir örgütle işbirliği yapmadığını, kendi başına bir saldırı gerçekleştirdiğini ifade etti.

 

SALDIRI TUNCELİ MİSİLLEMESİ

Soruşturması yürüten emniyet yetkilileri, saldırının geçen hafta Tunceli'de ölü ele geçirilen teröristlere misilleme amacıyla tesadüf geliştiği üzerinde duruluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem