İki şehir arası faciaya dönen kaza!

AFYONKARAHİSAR’ın Sultandağı İlçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı. Kaza, Afyonkarahisar- Konya karayolu Sultandağı İlçesi Yakasenek Beldesi yakınlarında saat 01.00 sıralarında meydana geldi. 34 yaşındaki Adem

İki şehir arası faciaya dönen kaza!

AFYONKARAHİSAR’ın Sultandağı İlçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

 

Kaza, Afyonkarahisar- Konya karayolu Sultandağı İlçesi Yakasenek Beldesi yakınlarında saat 01.00 sıralarında meydana geldi. 34 yaşındaki Adem Ablak yönetimindeki 50 DK 391 plakalı kamyon, karşı yönden gelen ve sürücüsünün adı belirlenemeyen 03 DY 751 plakalı kamyonetle hatalı sollama nedeniyle çarpıştı. Kaza sonrası takla atan kamyonet, şarampole yuvarlandı. Bu sırada Abdullah Koca yönetimindeki 01 FV 009 plakalı TIR da kazayı görüp olay yerinde duran Yalçın Akbaş yönetimindeki 16 TL 640 plakalı TIR’a çarptı.

 

Kaza sonrası, kamyonetin içerisinde bulunan Muhterem Bıdık, Erol Soğan ve Hasan Ülgüç, olay yerinde hayatını kaybetti. Şarampole yuvarlanan kamyonetteki Hamit Çobankaya, Adem Yaman, Özgür Kiraz ile kamyon sürücüsü Adem Ablak ve TIR sürüsücü Abdullah Koca yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ambulansı ile çeşitli hastanelere kaldırıldı.

 

Polis, kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem