"İki patlamada da yerler sarsıldı"

Ankara'da yaşanan terör saldırısından kıl payı kurtulan Halim Özpınar, yaşadığı dehşeti anlattı.İstanbul'dan Ankara yapılacak mitinge kalabalık bir grup halinde giden Büro Emekçileri Sendikası ve Sağlık Emekçileri Sendikası(SES) üyeleri saldırıda hayatını

"İki patlamada da yerler sarsıldı"

Ankara'da yaşanan terör saldırısından kıl payı kurtulan Halim Özpınar, yaşadığı dehşeti anlattı.

İstanbul'dan Ankara yapılacak mitinge kalabalık bir grup halinde giden Büro Emekçileri Sendikası ve Sağlık Emekçileri Sendikası(SES) üyeleri saldırıda hayatını kaybeden 32 yaşındaki İstanbul Defterdarlığı çalışanı Özver Gökhan Arpaçay'ı anmak içi bir araya geldi. Yaşanan kanlı olay nedeniyle iş bırakarak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde eylem yapan bir grup sağlık çalışanı Şişli Vergi Dairesi'ne kadar yürüdü.

"YERLER SARSILDI"

Özver Gökhan Arpaçay ile Cuma akşamı Kartal'dan Ankara'ya aynı otobüste yola çıktıklarını belirten sendika yöneticisi Halim Özpınar, "Otobüsle birlikte Ankara'ya gittik. İlk patlamanın olduğu yerde pankartımızı açtık. Daha sonra büyük bir şans eseri bize alanda sıkışma olduğu söylendi ve bizim biraz ileriye doğru gitmemiz söyledi. Bizde ilk patlamanın olduğu yerden 50 metre ileriye çıktık. Gökhan ise arkadaşlarıyla gar binası çevresinde geziyordu. Patlama anında yan yana değildik. Patlama olduğu anda büyük bir travma yaşadık. İki patlamada yerler sarsıldı. Kulaklarımızı sağır edercesine bir patlamaydı. Olayın vahametini çok sonra fark ettik" diye konuştu.

Özver Gökhan Taşlıcay, 2 yıldır Eminönü'nde bulunan İstanbul Defterdarlığı'nda çalışıyordu. 32 yaşında olan Özver Gökhan Taşlıcay, aynı zamanda kısa film çekimleri yaptığı ve Marmara Üniversitesi'nde radyo- sinema eğitimi aldığı öğrenildi. Özver Gökhan Arpaçay'ın cenazesi Kars'ta toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler