İki lider de taziye icin aradı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın eşine taziye telefonu açtı.Başbakanlıktan yapılan açıklamada, "Sayın Başbakanımız ve Sayın Hanımefendi şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın muhterem eşleri Sibe

İki lider de taziye icin aradı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın eşine taziye telefonu açtı.

Başbakanlıktan yapılan açıklamada, "Sayın Başbakanımız ve Sayın Hanımefendi şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın muhterem eşleri Sibel Funda Hanım ile telefonda görüşerek taziyelerini ileterek her zaman yanlarında olduklarını belirtmişlerdir. Saldırıyı dün Çankaya Köskü’nde çalışmaları sırasında haber alan ve ilgililerden bilgi alan Sayın Başbakanımız aksam saatlerinde de Sayın Genelkurmay Başkanı ile süreci değerlendirmiş, silah arkadaşları adına Org. Özel’e taziyelerini iletmiştir" denildi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu da, Muş’ta şehit olan Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız’ın ailesini telefonla aradı ve eşi Sibel Kulaksız ile görüşerek, acılarını üzüntülerini paylaştı. Kılıçdaroğlu, Şehit Arslan Kulaksız’a rahmet, ailesine de başsağlığı dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem