İki jandarma şehit oldu

Kayseri ve Van'da yol denetimi yapan jandarma timlerindeki 2 asker, araç sürücülerinin çarpması sonucu şehit oldu.Kayseri’de jandarma ekipleri, Sarıoğlan ilçesi Çiftlik beldesi yakınlarında trafik kontrolü yaptı. Ancak bu sırada jandarma timine Mustafa T.

İki jandarma şehit oldu

Kayseri ve Van'da yol denetimi yapan jandarma timlerindeki 2 asker, araç sürücülerinin çarpması sonucu şehit oldu.

Kayseri’de jandarma ekipleri, Sarıoğlan ilçesi Çiftlik beldesi yakınlarında trafik kontrolü yaptı. Ancak bu sırada jandarma timine Mustafa T. yönetimindeki otomobil çarptı. Kazada Uzman Çavuş Emrah Yarpuz hayatını kaybetti. 32 yaşındaki Yarpuz, evliydi ve 2.5 yaşında kızı vardı.

Jandarma Er Cüneyt Yavuz da Uzman Çavuş Yarpuz’la aynı kaderi paylaştı. Cüneyt Yavuz, Van’ın Gürpınar ilçesi Güzelsu kontrol noktasında denetim yapıyordu. Kontrol noktasından kaçmaya çalışan kamyon sürücüsü, aracıyla askerlerin üzerine manevra yaptı. Kamyonun çarptığı jandarma er, olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazaya neden olan kamyon terk edilmiş halde bulunurken kaçan şoförün yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler