İki günde tam 31 terörist öldürüldü

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde düzenlenen hava harekatında 16 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bölgede dün de 15 terörist öldürülmüştü.Konuya ilişkin Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, "Yüksekova'da

İki günde tam 31 terörist öldürüldü

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde düzenlenen hava harekatında 16 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bölgede dün de 15 terörist öldürülmüştü.

Konuya ilişkin Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, "Yüksekova'da bölücü terör örgütü mensubu teröristlere yönelik devam etmekte olan operasyonda 4 Kasım 2015 tarihinde etkisiz hale getirilen 15 teröriste ilave olarak, tespit edilen terörist hedeflerine düzenlenen hava harekatı ile 16 terörist daha etkisiz hale getirilmiştir" denildi.

Böylece, sadece Yüksekova'da 2 günde öldürülen terörist sayısı 31 oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem