İki emniyet müdürü görevinden alındı!

Erzincan Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar (KOM) Şube Müdürü Yüksel Yıldırım görevinden alındı.Erzincan'da 4 yıldan bu yana KOM Şube Müdürlüğü yapan 3'üncü Sınıf Emniyet Müdürü Yüksel Yıldırım, görevinden alınarak Koruma Şube Müdürl

İki emniyet müdürü görevinden alındı!

Erzincan Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar (KOM) Şube Müdürü Yüksel Yıldırım görevinden alındı.

Erzincan'da 4 yıldan bu yana KOM Şube Müdürlüğü yapan 3'üncü Sınıf Emniyet Müdürü Yüksel Yıldırım, görevinden alınarak Koruma Şube Müdürlüğü'ne verildi. Koruma Şube Müdürü Recep Tecimer de KOM Müdürlüğü'ne getirildi.

KONYA'DA EMNİYET KAÇAKÇILIK ŞUBE MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Konya Emniyet Müdürlüğü'nde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Hasan Yavuz, görevden alındı. Yavuz, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne atanırken yerine de Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Ali Loğoğlu atandı.

Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, görev değişikliğinin şube müdürlerinin tayinleri nedeniyle gerçekleştiğini söyledi. Namal, "Tayin nedeniyle yerleri boşalan ve bugün ilişiği kesilen olay yeri inceleme müdürlüğümüze, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Hasan Yavuz atandı. Yavuz'un yerine ise Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Ali Loğoğlu atandı. İlimizde gündemle ilişkin soruşturma yok. Bu tayinler de 2 ay öncesiyle alakalı ve ilişikleri yeni kesildiği için atamalar bugün gerçekleşti" dedi.

3'üncü sınıf emniyet müdürü olan Hasan Yavuz, yaklaşık 1.5 önce Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde Konya'ya atanmıştı.

ANTALYA EMNİYETİ'NDE ATAMA

ANTALYA İl Emniyet Müdürlüğü'nde şehir içi müdür atamaları gerçekleştirildi.

Rahatsızlığı nedeniyle raporlu bulunan İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'a vekalet eden Müdür Yardımcısı Seyit Battal Kırşan'ın yönetimindeki teşkilatta atama listesi, geçen pazartesi günü saat 19.30'da Vali Sabahattin Öztürk'ün imzasıyla çıktı ve il emniyet müdürlüğü personel şubesine ulaştırıldı. Saat 20.00 sıralarında ise listede bulunan isimler tek tek aranarak rapor veya izin alarak atamaları geciktirmemeleri için ilişikleri kesildi.

Asayiş Şubesi'nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Dengiz başta olmak üzere, Asayiş Şube Müdürü Nurullah Güler, yardımcıları Muhittin Ergen ve Hüseyin Boz görevlerinden alındı. Nurullah Güler, yeni kurulan ve personel ataması tamamlanmayan İnterpol Şubesi'ne müdür olarak atandı. Yardımcısı Hüseyin Boz Eğitim Şube Müdürlüğü'ne, Muhittin Ergen ise Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atandı. Kemer İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yıldız ise Asayiş Şube Müdürü olarak atandı.

Bu atamalardan bir hafta önce ise Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Şuayip Ünal görevinden alınarak, Deniz Şube Müdürü olarak atanmış, yerine ise Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan getirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem